Hyppää pääsisältöön

Yle Mondo - monikielinen radiokanava

Yle Mondo

Monikielinen ympärivuorokautinen radiokanava.
Kuunneltavissa pääkaupunkiseudulla FM-taajuudella 97,5 MHz.
Ohjelmaopas

Yle Mondo

Multilingual round-the-clock radio channel.
Broadcasts on FM frequency in the Helsinki metropolitan area: 97,5 MHz
Programme schedule

  • Witlessin älyttömät väärät naiset

    Witless - BBC:n uusi jännityskomediasarja

    Yle Areenassa nyt katsottavissa olevassa jännityskomediasarjassa Witless pääsevät nousevat brittinaiskomediennet näyttämään kykynsä. Kämppäkaverit Leanne (Kerry Howard) ja Rhona (Zoe Boyle) joutuvat hillittömän hauskaan ja vaaralliseen seikkailuun todistettuaan alamaailman suorittamaa surmaa. Rikollisjengi haluaa päästää kaksikon päiviltä, joten poliisi katsoo parhaaksi passittaa naiset todistajansuojeluohjelmaan.

  • Kansallisoopperasta kolme suoraa lähetystä Yle Areenassa - Syyssonaatti aloittaa

    Lähetykset Kansallisoopperasta Yle Areenassa syksyllä 2017

    Suomen kansallisoopperasta lähetetään syksyllä 2017 kolme teosta suorina lähetyksinä Yle Areenassa. Ensimmäinen on ooppera, Syyssonaatti, joka nähdään lauantaina 23.9. Seuraava tulee jo vajaan viikon kuluttua, torstaina 28.9. Silloin päästään konserttiin, jossa kantaesityksenä kuullaan Kirmo Lintisen ja Minna Lindgrenin Koodi ilolle.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua