Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Evelinan kappaleesta Vuoristorataa?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Evelina // Kuva: https://www.facebook.com/evelinavirallinen/photos

Kuka? Evelina - Vuoristorataa

Mitä? Vuonna 2012 The Voice Of Finlandissa 16-vuotias Eveliina Tammenlaakso veti uskottavasti Nicki Minajia. Nyt hänet tunnetaan nimellä Evelina ja hän valmis astumaan parrasvaloihin. Huipputuottaja MGI:n siipien suojassa Evelinasta on kehittynyt moniulotteinen laulaja, joka julkaisee heti kärkeen kaksi ensisinkkua: tyylikkään pop-vedon nimeltä Vuoristorataa ja räväkämmän Rakkaudesta lajiin. Evelina ja MGI saapuvat Jälkän Rytmibarometrivieraiksi esittelemään Vuoristorataa-biisiä kello 13:30. Kappaleiden videot ovat Ensinäytössä YleX:n nettisivuilla perjantaina 22.5.

Hä? Viime aikoina Evelinaa on voinut kuulla muun muassa Asteen Himalaja -kappaleella feattaamassa. MGI on tehnyt biisejä huippuartisteille Suomessa ja ulkomailla. Muun muassa viime vuonna hänen tuottamansa kappale Les Sex oli mukana Kylie Minoguen albumilla.