Hyppää pääsisältöön

Tervetuloa Suomeen One Direction!

One Direction -kokonaisuus Yle TV2:lla 21.6.
One Direction -kokonaisuus Yle TV2:lla 21.6. One Direction -kokonaisuus Yle TV2:lla 21.6. Kuva: Copyright: Syco Music one direction

One Direction -kokonaisuus TV2:lla 21.6. toivottaa bändin tervetulleeksi Suomeen. Fanit pääsevät nauttimaan keikkatunnelmista jo viikkoa ennen h-hetkeä. Helsingin Olympiastadionin keikkameiningeissä 27.6. on mukana YleX Viikonloppu.

Yle TV2 21.6.2015
klo 19.50, Yle Areena 7 pv
One Direction: kohti San Siroa
Pian Suomeenkin saapuvaa maailman suosituimpiin kuuluvaa poikabändiä, valtavaa tuotantotiimiä ja faneja seurataan neljän kuukauden ajan ennen esiintymistä Milanon mahtavalla San Siro –stadionilla kesäkuussa 2014. Mukana San Sirossa vielä sittemmin bändistä lähtenyt Zayn Malik.

Yle TV2 21.6.2015
klo 20.15, Yle Areena 7 pv
Yle Live: One Direction, Where We Are
Elokuvateatterissakin suurmenestyksen saanut konserttitaltio Milanon San Siro –stadionilta. Loppumyytyyn Where We Are –kiertueeseen kuuluneella keikalla kuultiin kaikki suurimmat hitit kuten What Makes You Beautiful, Live While We’re Young, One Thing ja Story of My Life.

YleX Viikonloppu One Directionin keikalla 26.-27.7.

YleX Viikonlopun juontajat Tommi ja Timppa viettävät viikonloppua One Direction -fanien kanssa Stadikalla pe 26. - la 27.6. Monelle fanille keikka on yksi elämän tärkeimmistä päivistä, ja 1D-kuume onkin jo nousemassa päivä päivältä kohti korkeuksiaan. Helsingin Olympiastadionin keikkaa odotellaan into piukeana myös YleX:llä.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua