Hyppää pääsisältöön

Katso Aina Mun Pitää viitottuna - Euroviisufinaali 2015 myös viittomakielisenä

Tänä vuonna Euroviisuissa otettiin ensimmäistä kertaa käyttöön kansainvälinen viittomakielinen selostus. Viittomakielen tulkin tehtävä on hurjan näköistä ja eläytyvää työtä, kuten Pertti Kurikan Nimipäivien semifinaalivedosta nähdään!

Viittomakielinen selostus on nähtävissä lauantain viisufinaalissa ja palvelu on käytössä sekä Yle Areenassa että osoitteessa yle.fi/euroviisut.

Etkot ja jatkot

Viisutunnelman nostattaminen alkaa lauantaina TV2:lla ja Yle Areenassa jo 15 minuuttia ennen Wienin tapahtumia, kun etkot-lähetys valtaa ruudun klo 21.45. Etkoilla mukana kommentaattorit Aino Töllinen ja Cristal Snow sekä Suomen pisteet maailmalle kajauttava Krista Siegfrids! Viisufiiliksiä laitetaan pakettiin tuoreeltaan Wienin lähetyksen päätyttyä jatkot-lähetyksessä.

Euroviisufinaali
Yle TV2, Yle Areena, Yle Radio Suomi ja Yle Radio Vega 23.5. klo 21.45 alkaen

Kommentit