Hyppää pääsisältöön

Kevätkuva 2015 - loppukiri alkaa

Kaksi sammakkoa lammessa
Sammakkolampi Pohjois-Pohjanmaalla Kaksi sammakkoa lammessa Kuva: Veijo Toivoniemi sammakko

Puoli seiskan Kevätkuva 2015 -kampanja jatkuu vielä perjantaihin 29.5. kello 15 asti. Sen jälkeen ylituomari Kimmo Ohtonen valitsee vuoden kevätkuvan, joka julkaistaan Aamu-tv:n lähetyksessä 1.6. Kamerapalkinnon voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken, ja häneen otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kevätkuvilla huima suosio

Kevätkuva 2015 on todella saanut suomalaiset liikkeelle. Kevään tuloa on kuvattu ympäri maata jo yli 3600:n kuvan verran. Vielä ehtii mukaan. Kuvia voi ladata tämän sivun kautta perjantaihin 29.5. kello 15 asti. Tai voit osallistua merkitsemällä Instagram-kuvaasi tunnisteen #kevätkuva2015.

Kuvataan yhdessä kevään tuleminen

(Joissakin älypuhelimissa latausikkuna ei näy suoraan, vaan sinun täytyy painaa kartan vasemmassa ylänurkassa olevaa + merkkiä.)

Näytä kartta

Näin saat kuvasi kartalle

Lähettämällä kuvan Ylelle joukkoistuksen yhteydessä annat oikeuden käyttää, jakaa ja tarvittaessa muokata kuvaa kaikissa Ylen palveluissa. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia. Yksityistilanteissa kysy lupa kuvassa näkyviltä ihmisiltä.

Mikäli sinulla ei ole Instagram-tunnuksia tai et halua sijoittaa kuvaasi kartalle, voit lähettää kuvan myös tätä kautta. Liitä mukaan yhteystietosi, niin osallistut samalla järjestelmäkameran arvontaan!

#kevätkuva2015 -satoa Instagramista:

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän