Hyppää pääsisältöön

Laulaja-lauluntekijä Topi Saha osaa tunnelmoinnin

Topi Sahan kolmas studioalbumi Nykyaika soi YleX:n viikon albumina

Topi Saha promo // Kuva: Juho Kolehmainen

Mitä!?! Laulaja-lauluntekijä Topi Sahan tunnelmallinen, hiljattain julkaistu, kolmas studioalbumi Nykyaika.

Miksi!?! Siinä missä aikaisemmat sukupolvet saivat nauttia Dave Lindholmin, Juice Leskisen tai J. Karjalaisen lauluista, on nykyiselle sukupolvellekin oma äänitorvensa. Topi Sahan kolmas albumi Nykyaika esittelee joukon erittäin vahvoja lauluja. Sinänsä todella yksinkertaista, mutta ah niin syvälle iskevää tarinointia. Voisi jopa sanoa, että Topi Saha tekee ajatonta musiikkia. Aivan sama mitä trendejä musiikkimaailmassa tulee ja menee, niin nämä laulut toimivat vielä vuosikymmentenkin päästä.

Häh!?! Topi Saha fanittaa Bruce Sprinsteenia, Bob Dylania, Jari Litmasta, Kurt Vonnegutia ja Groucho Marxia.