Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Rita Oran kappaleesta Poison?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Rita Ora - Poison

Mitä? How We Do, R.I.P. ja Hot Right Now hiteistään tutuksi tullut poppari Rita Ora avaa Rytmibarometriviikon uudella kappaleellaan Poison. Kappale tulee löytymään Rita Oran tulevalta albumilta. Artistin ensimmäinen albumi Ora julkaistiin vuonna 2012 ja Ritalta on odotettu uutta albumia jo tovi. Poison on rouhean popparin aiempaan materiaaliin verrattuna hieman tummempaa ja aikuisempaa, mutta energiaa löytyy edelleen. Kappaleen on kirjoittanut Foundations biisistä tutuksi tullut brittiläinen Kate Nash ja sen on tuottanut mm. Justin Bieberiä ja Christina Aquileraa tuottanut Sir Nolan.

Hä? Poisonin tulevalla musiikkivideolla esiintyy myös Rita Oran sisko Elena.