Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Rita Oran kappaleesta Poison?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Rita Ora - Poison

Mitä? How We Do, R.I.P. ja Hot Right Now hiteistään tutuksi tullut poppari Rita Ora avaa Rytmibarometriviikon uudella kappaleellaan Poison. Kappale tulee löytymään Rita Oran tulevalta albumilta. Artistin ensimmäinen albumi Ora julkaistiin vuonna 2012 ja Ritalta on odotettu uutta albumia jo tovi. Poison on rouhean popparin aiempaan materiaaliin verrattuna hieman tummempaa ja aikuisempaa, mutta energiaa löytyy edelleen. Kappaleen on kirjoittanut Foundations biisistä tutuksi tullut brittiläinen Kate Nash ja sen on tuottanut mm. Justin Bieberiä ja Christina Aquileraa tuottanut Sir Nolan.

Hä? Poisonin tulevalla musiikkivideolla esiintyy myös Rita Oran sisko Elena.

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.