Hyppää pääsisältöön

Mobile Horror

Mobile horror, yle tv1
Mobiilifirmalla ei mene hyvin. Satiirisen komedian rooleissa nähdään toimitusjohtaja Terhi (Meri Nenonen) ja isopomo Tarmo (Pertti Sveholm). Mobile horror, yle tv1 mobile horror

TV1 lauantaina 27.6.2015 klo 21.10 - 22.45, uusinta sunnuntaina 28.6. klo 15.15
Yle Areenassa 7 päivää

Usealla teatterilavalla esitetty Juha Jokelan menestysnäytelmä Mobile Horror kertoo vuosituhannen vaihteen it-buumista. Mobile Horror nähdään nyt Mikko Kuparisen ohjaamana televisioelokuvana.

Mobiilifirma Dacutecilla ei mene hyvin. Burn outin kokenut toimitusjohtaja Terhi (Meri Nenonen) on palannut toipumislomaltaan. Hän haluaa käydä arvokeskustelua ja luennoi alaisilleen suuresta innoittajastaan Gandhista.

Kuten hyvin tiedetään it-ala on tuulinen. Dacutecia ollaan fuusioimassa emoyritykseen. Mitä tehdä, kun reilussa kahdessa viikossa pitäisi saada ihmeitä aikaan. Mistä löytää mahtavia liikeideoita, jotka turvaisivat firman tulevaisuuden.

Vuonna 2003 Teatteri Jurkassa ensi-iltansa saanut satiirinen komedia on 2000-luvun menestynein suomalainen näytelmä. Sitä on esitetty Suomessa lukuisissa teattereissa ja käännetty useille kielille. Näytelmää on esitetty myös ulkomailla.

Elokuvan keskeisissä rooleissa nähdään Meri Nenonen, Lari Halme, Samuli Niittymäki ja Pertti Sveholm.

Käsikirjoitus: Juha Jokela. Ohjaus: Mikko Kuparinen. Yle Draama, 2010. Draama on esitetty edellisen kerran Yle Teemalla vuonna 2011.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.