Hyppää pääsisältöön

Mobile Horror

Mobile horror, yle tv1
Mobiilifirmalla ei mene hyvin. Satiirisen komedian rooleissa nähdään toimitusjohtaja Terhi (Meri Nenonen) ja isopomo Tarmo (Pertti Sveholm). Mobile horror, yle tv1 mobile horror

TV1 lauantaina 27.6.2015 klo 21.10 - 22.45, uusinta sunnuntaina 28.6. klo 15.15
Yle Areenassa 7 päivää

Usealla teatterilavalla esitetty Juha Jokelan menestysnäytelmä Mobile Horror kertoo vuosituhannen vaihteen it-buumista. Mobile Horror nähdään nyt Mikko Kuparisen ohjaamana televisioelokuvana.

Mobiilifirma Dacutecilla ei mene hyvin. Burn outin kokenut toimitusjohtaja Terhi (Meri Nenonen) on palannut toipumislomaltaan. Hän haluaa käydä arvokeskustelua ja luennoi alaisilleen suuresta innoittajastaan Gandhista.

Kuten hyvin tiedetään it-ala on tuulinen. Dacutecia ollaan fuusioimassa emoyritykseen. Mitä tehdä, kun reilussa kahdessa viikossa pitäisi saada ihmeitä aikaan. Mistä löytää mahtavia liikeideoita, jotka turvaisivat firman tulevaisuuden.

Vuonna 2003 Teatteri Jurkassa ensi-iltansa saanut satiirinen komedia on 2000-luvun menestynein suomalainen näytelmä. Sitä on esitetty Suomessa lukuisissa teattereissa ja käännetty useille kielille. Näytelmää on esitetty myös ulkomailla.

Elokuvan keskeisissä rooleissa nähdään Meri Nenonen, Lari Halme, Samuli Niittymäki ja Pertti Sveholm.

Käsikirjoitus: Juha Jokela. Ohjaus: Mikko Kuparinen. Yle Draama, 2010. Draama on esitetty edellisen kerran Yle Teemalla vuonna 2011.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.