Hyppää pääsisältöön

Mobile Horror

Mobile horror, yle tv1
Mobiilifirmalla ei mene hyvin. Satiirisen komedian rooleissa nähdään toimitusjohtaja Terhi (Meri Nenonen) ja isopomo Tarmo (Pertti Sveholm). Mobile horror, yle tv1 mobile horror

TV1 lauantaina 27.6.2015 klo 21.10 - 22.45, uusinta sunnuntaina 28.6. klo 15.15
Yle Areenassa 7 päivää

Usealla teatterilavalla esitetty Juha Jokelan menestysnäytelmä Mobile Horror kertoo vuosituhannen vaihteen it-buumista. Mobile Horror nähdään nyt Mikko Kuparisen ohjaamana televisioelokuvana.

Mobiilifirma Dacutecilla ei mene hyvin. Burn outin kokenut toimitusjohtaja Terhi (Meri Nenonen) on palannut toipumislomaltaan. Hän haluaa käydä arvokeskustelua ja luennoi alaisilleen suuresta innoittajastaan Gandhista.

Kuten hyvin tiedetään it-ala on tuulinen. Dacutecia ollaan fuusioimassa emoyritykseen. Mitä tehdä, kun reilussa kahdessa viikossa pitäisi saada ihmeitä aikaan. Mistä löytää mahtavia liikeideoita, jotka turvaisivat firman tulevaisuuden.

Vuonna 2003 Teatteri Jurkassa ensi-iltansa saanut satiirinen komedia on 2000-luvun menestynein suomalainen näytelmä. Sitä on esitetty Suomessa lukuisissa teattereissa ja käännetty useille kielille. Näytelmää on esitetty myös ulkomailla.

Elokuvan keskeisissä rooleissa nähdään Meri Nenonen, Lari Halme, Samuli Niittymäki ja Pertti Sveholm.

Käsikirjoitus: Juha Jokela. Ohjaus: Mikko Kuparinen. Yle Draama, 2010. Draama on esitetty edellisen kerran Yle Teemalla vuonna 2011.

Lisää ohjelmasta

Kommentit