Hyppää pääsisältöön

YleX:n Ensinäyttö: Lake Jonsin maailmassa asiat hipovat täydellisyyttä

Elder on Lake Jons -yhtyeen debyyttialbumin toinen single. Biisiin tehty musiikkivideo saa ensinäyttönsä ylex.fi:ssä bändin I Come Clean -debyyttivideon tapaan.

Elder on bändin keulakuva Jooel Jonsin kirjoittama ja säveltämä kappale, joka kertoo säännöllisesti toistuvasta vaikeudesta uskoa omaan tekemiseen sekä vanhemman ihmisen tuesta ja elämänohjeista, joita ei liian usein osaa kuunnella.

Lake Jons -yhtyeen uusi musiikkivideo syntyi, kun vanhat kaverit päättivät taas lyödä päänsä yhteen. Elder-videon ohjasi koko yhtyeen hyvä ystävä Raimo Saba, jonka käsialaa oli myös aiempi I Come Clean -video. Videon puolestaan kuvasi Markus Kontiainen.

- Ensimmäisestä suunnittelupalaverista lähdimme taas innosta nauraen ja puolivarmana siitä, että puolet ideoista jää matkalle. Toisin kävi. Vastoin kaikkia todennäköisyyksiä, kaikki meni jälleen paljon paremmin kuin odotettiin, yhtye kommentoi.

Lake Jonsin maailmassa asioilla on tapana järjestyä. Aurinko paistaa kuin tilauksesta ja porilainen ratsastaja pukee astronauttipuvun päällensä Yyterissä sovitusti tasan klo 5.30.

- Saimme työnnettyä kaikki kuvauskamat peräkärryssä havumetsän läpi Yyterin rannalle ja aurinko suostui paistamaan koko päivän täydellisesti, bändi iloitsee.

Katso video yltä!

Lue myös:

YleX:n Ensinäyttö: Noah Kin nähdään heimopäällikkönä Lake Jonsin uutuusvideolla