Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Tuulin kappaleesta Kaksoisolento?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Tuuli - Kaksoisolento

Mitä? Vuonna 2012 debyyttialbuminsa julkaissut Tuuli tarjoilee uutta musiikkia. Tulevalta albumilta löytyy kappale nimeltä Kaksoisolento, jota Tuuli saapuu esittelemään tänään Rytmibarometrivieraaksi kello 13:30. Salaisuudet ja Hyvää Syntymäpäivää -kappaleet nostivat vasta 13-vuotiaan Tuulin esille. Nyt Tuuli on jo 16-vuotias ja aloittaa lukion. Kaksoisolennon takana ovat tuottaja Jaakko Salovaara ja Scandinavian Music Groupista sekä Atletico Kumpulasta tuttu lauluntekijä Kyösti Salokorpi.

Hä? Tuuli osallistui neljä vuotta ennen debyyttisinkkuaan lehtikilpailuun, jossa palkintona oli tapaaminen Haloo Helsinki! -yhtyeen kanssa. Tuuli voitti fanitapaamisen ja päätyi tapaamisen siivittämänä bändikouluun, jossa oli paikka avoinna solistille.

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.