Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Tuulin kappaleesta Kaksoisolento?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Tuuli - Kaksoisolento

Mitä? Vuonna 2012 debyyttialbuminsa julkaissut Tuuli tarjoilee uutta musiikkia. Tulevalta albumilta löytyy kappale nimeltä Kaksoisolento, jota Tuuli saapuu esittelemään tänään Rytmibarometrivieraaksi kello 13:30. Salaisuudet ja Hyvää Syntymäpäivää -kappaleet nostivat vasta 13-vuotiaan Tuulin esille. Nyt Tuuli on jo 16-vuotias ja aloittaa lukion. Kaksoisolennon takana ovat tuottaja Jaakko Salovaara ja Scandinavian Music Groupista sekä Atletico Kumpulasta tuttu lauluntekijä Kyösti Salokorpi.

Hä? Tuuli osallistui neljä vuotta ennen debyyttisinkkuaan lehtikilpailuun, jossa palkintona oli tapaaminen Haloo Helsinki! -yhtyeen kanssa. Tuuli voitti fanitapaamisen ja päätyi tapaamisen siivittämänä bändikouluun, jossa oli paikka avoinna solistille.