Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Bullet For My Valentinen kappaleesta No Way Out?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Bullet For My Valentine - No Way Out

Mitä? Walesilainen metalliyhtye Bullet For My Valentine julkaisee viidennen albuminsa Venom 14. elokuuta. Levyn ensimmäinen single on nimeltään No Way Out ja se kuullaan tänään Jälkän Rytmibarometrissa. Bändi itse on kuvaillut tulevaa levyään yhtyeen raskaimmaksi ja sen teossa on vuodatettu verta, hikeä sekä kyyneleitä. Bändi rakastaa selkeästi Suomea, sillä yhtye saapuu jälleen syksyllä Suomeen keikalle. Keikka järjestetään marraskuussa Helsingin Jäähallissa kokonaan seisomakatsomona toteutettavassa Black Box -formaatissa.Black Box luodaan Helsingin Jäähalliin tilanjakoratkaisuilla istumakatsomoiden jäädessä kokonaan verhojen taakse. Tila mahdollistaa ison keikkatuotannon toteuttamisen ääni- ja valolaitteistoineen ilman, että tingitään klubitunnelmasta.

Hä? Bändin lempitavarat Rock And Roll Hall Of Famessa ovat muun muassa edesmenneen Metallica-kitaristi Cliff Burtonin basso, The Who-rumpali Keith Moonin kengät, Michael Jacksonin Thriller-takki ja Bruce Springsteenin Corvette.