Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Paris Hiltonin (feat. Birdman) kappaleesta High Off My Love?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Paris Hilton - High Off My Love

Mitä? Hiltonin hotellisuvun perijätär, tositv-tähti, näyttelijä, seurapiiriperhonen, malli, kirjailija ja pop-artisti Paris Hilton työstää edelleen kakkosalbumiaan. Parisin omaa nimeä kantava ensimmäinen albumi ja hittisinkku Stars Are Blind julkaistiin vuonna 2006. Tulevalta albumilta löytyy tänään peukutettavaksi pääsevä kappale High Off My Love, jossa vierailee räppäri Birdman. Trapilta haiskahtava synkempi klubiralli esittelee kuulijoille Stars Are Blindin reggaepoljennosta kaukana olevan Parisin.

Hä? Biisin videolla Paris keikistelee tuttuun tapaansa. Video on saanut innoituksensa Madonnan Justify My Love -kappaleen videolta. Madonnan biisi löytyy Fifty Shades Of Grey -soundtrackilta.