Hyppää pääsisältöön

Kokeile uutta Lasten Areenaa

Lasten Areenan etusivu
Lasten Areenan etusivu lasten areena

Uusi Lasten Areena -palvelu on nyt koekäytössä. Kaikki halukkaat voivat käydä katselemassa ja kokeilemassa sitä osoitteessa areena.yle.fi/lapset.

Tutustumisen jälkeen käy kertomassa ajatuksiasi palvelun toimivuudesta ja ulkonäöstä Lasten Areenan alalaidassa olevan linkin kautta, Anna palautetta uudesta Yle Areenasta. Kerro myös, mihin suuntaan palvelua olisi hyvä kehittää ja millaisia ominaisuuksia siinä pitäisi olla.

Kaikki palaute otetaan kiitollisuudella vastaan!

Kommentit
  • Pikku Kakkosessa annetaan kaikille kehon osille nimi ja opetellaan uimapukusääntö

    Kesäkeskiviikkoisin tutustutaan kehoon ja turvataitoihin.

    Miten lapsi oppisi kunnioittamaan omaa ja toisen kehoa? Voiko turvataidoista puhua säikyttämättä lasta turhaan? Missä iässä turvataidoista voisi alkaa puhua? Väestöliiton mukaan lasten kehotunnekasvatus on tavallisten käytöstapojen harjoittelua ja omien oikeuksien opettelua.

  • Pikku Kakkosen radio-ohjelmat

    Areenassa on suuri määrä audioita lapsille.

    Pikku Kakkonen julkaisi ensimmäisen Pikku Kakkosen radio -jakson keväällä 2015 ja siitä eteenpäin on pyritty julkaisemaan säännöllisesti viikottain uutta audiomateriaalia Areenaan. Ohjelmat ovat kuultavissa Areenassa ja Lasten Areenassa.