Hyppää pääsisältöön

Kokeile uutta Lasten Areenaa

Lasten Areenan etusivu
Lasten Areenan etusivu lasten areena

Uusi Lasten Areena -palvelu on nyt koekäytössä. Kaikki halukkaat voivat käydä katselemassa ja kokeilemassa sitä osoitteessa areena.yle.fi/lapset.

Tutustumisen jälkeen käy kertomassa ajatuksiasi palvelun toimivuudesta ja ulkonäöstä Lasten Areenan alalaidassa olevan linkin kautta, Anna palautetta uudesta Yle Areenasta. Kerro myös, mihin suuntaan palvelua olisi hyvä kehittää ja millaisia ominaisuuksia siinä pitäisi olla.

Kaikki palaute otetaan kiitollisuudella vastaan!

Kommentit
 • Minä ite! Hyvät liikkumisen taidot vahvistavat lapsen pätevyyden kokemusta

  Lapsi voimaantuu, kun hän saa tehdä asioita itse.

  Lapsi voimaantuu – sekä fyysisesti että psyykkisesti – kun hän saa tehdä asioita itse. Motoriset taidot mahdollistavat pienelle lapselle selviytymisen itsenäisesti monista arkipäivän tehtävistä. Niistä suoriutuminen synnyttää kokemuksen pätevyydestä ja siksi motoristen taitojen harjaannuttamiseen kannattaa varata tilaa ja aikaa.

 • Super-Senja kannustaa liikkumaan!

  Senja opettaa liikkumisen perustaitoja lapsille.

  Super-Senja on liikuntaan kannustava sarja, jossa Senja opettaa liikkumisen perustaitoja kädestä pitäen sekä kannustaa lapsen ja vanhemman yhteiseen liikkumiseen. Sarjan jaksoissa käsitellään juoksemista, hyppimistä, kierimistä, pyörimistä, heittämista ja kiinniottamista sekä kiipeilemistä.

 • Rentoudu Nallen kanssa Pikku Kakkosessa

  Sarjassa opetellaan rauhoittumistaitoja Nallen kanssa.

  Mitä hyötyä mindfulness-harjoituksista on lapsille? Ja miten niitä voi harjoitella? Rentoudu Nallen kanssa -sarja auttaa lasta ja aikuista harjoittelemaan rauhoittumistaitoja yhdessä Nallen kanssa.