Hyppää pääsisältöön

YleX Ensinäyttö: Asan Vesipisaroita ammentaa estetiikkaa Etelä-Afrikasta

Vesipisaroita on Asan syksyllä ilmestyvän Love-albumin toinen sinkku. Kappaleen musiikkivideo nähdään YleX:ssä ensinäytössä.

Asan tuore singleVesipisaroita on Jukka Immosen ja Jim Pembroken säveltämä ja Asan sanoittama. Biisiin on miksattu Blues Sectionin kappaletta Wolf At The Door vuodelta 1967. Videon käsikirjoituksesta ovat vastanneet Saara Karppinen ja videon ohjaaja Christian McCallum.

- Ohjaaja on levy-yhtiölläni työharjoittelussa. Hän oli lähdössä ulkomaanreissulle ja kysyi josko olisi biisiä, jolle voisi tehdä videon, Asa kertoo.

Vesipisaroita oli siinä vaiheessa valmis, ja video löysi näin tekijän.

Tunnelmallinen video on kuvattu Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Siinä esiintyvä nainen on suomalais-venäläinen malli ja mies Asan mukaan etelä-afrikkalainen stand-up -koomikko tai näyttelijä. Artisti ei itse osallistunut videon suunnitteluun, vaan visio oli täysin tekijöiden. Saatuaan valmin version käsiinsä Asa on ollut tyytyväinen lopputulokseen.

- Se on kiva rakkaustarina, hän sanoo.