Hyppää pääsisältöön

Hatfields & McCoys: Emmy-palkittua sukuvihaa 1860-luvun Yhdysvalloissa

Hatfields & McCoys-sarjan "Devil" Anse Hatfield (Kevin Costner)
Hatfields & McCoys-sarjan "Devil" Anse Hatfield (Kevin Costner) Kuva: Yle/Kevin Lynch hatfields & mccoys

Peräti viisi Emmyä ja Golden Globen kaupan päälle voittanut Hatfields & McCoys (2012) on tositapahtumiin perustuva, viisiosainen lännensarja kahden suvun vihanpidosta 1800-luvun lopun Yhdysvalloissa. Sarja nähdään uusintana Kakkosella ja ensimmäisen kerran Areenassa sunnuntaisin 31.5. - 28.6. n. klo 22.

2000-lukua pidetään yleisesti television uutena kulta-aikana. Lukuisten laadukkaiden sarjojen mielenkiinto ja suosio ovat vaikuttaneet siihen, että elokuvienkin nimekkäät näyttelijät ja ohjaajat ovat kiinnostuneet tv:stä.

Tämä näkyy myös lännentarinassa Hatfields & McCoys, jonka pääosia esittävät tunnetut Hollywood-tähdet Kevin Costner, Bill Paxton ja Tom Berenger. Myös ohjaaja Kevin Reynolds muistetaan useista elokuvista, joista monet hän on tehnyt juuri Costnerin kanssa.

Hatfields & McCoys kertoo ikiaikaisen tarinan ystävyyden muuttumisesta ensin riidaksi ja sitten kyltymättömäksi, korventavaksi vihaksi. Asetelma on jo valmiiksi dramaattinen, ja taitavat tekijät lypsävät siitä kaiken irti.

Jos tasokas näytteleminen ja intohimon, koston, petoksen, rakkauden sekä rohkeuden kaltaiset teemat kiinnostavat, tässä on sarjasi.

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Yle TV2