Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Alvaro Solerin kappaleesta El Mismo Sol?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Alvaro Soler - El Mismo Sol

Mitä? Alvaro Soler on 24-vuotias artisti Barcelonasta. Miehen aurinkoinen kappale El Mismo Sol on valloittanut listoja jo maailmalla ja rantautuu nyt Rytmibarometrin kautta myös YleX Jälki-istunnon kuulijoiden korviin. Alvaro aloitti musiikillisen uransa jo nuorena perustamalla bändin yhdessä veljensä kanssa. Nyt kuitenkin sooloartistina hänet on huomattu suuremmalla mittakaavalla. El Mismo Soleil sai innoituksensa Alvaron asuessa Japanissa 7 vuoden ajan, sekä äänitysreiissuilta Berliinistä. Matkoillaan Alvaro tapasi paljon uusia ihmisiä ja kappale kertoo siitä kuinka erilaiset ihmiset elävät loppujen lopuksi saman auringon alla.

Hä? El Mismo Sol tarkoittaa siis saman auringon alla asumista. Mismo voi kuitenkin tarkoittaa urban dictionaryn mukaan puhekielessä myös hyvää ystävää tai homoseksuaalia.