Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Horse Attack Sqwadin kappaleesta Hevosmies ei hellitä?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä

Kuka? Horse Attack Sqwad – Hevosmies ei hellitä

Mitä? Tampereelta maailmalle ponnistaa suomigrimen pioneereiksi itseään nimittävä Horse Attack Sqwad. Yhtyeen neljä jäsentä V65, Hevoskuiskaaja, Sylvester Stallion ja Kavio-Milton räppäävät grimen tahdissa hevosmiesten elämästä, talleista ja Toton pelaamisesta. Yhtyeen pojat ottavat heppajutut tosissaan –hevoset ja heskan lapioiminen ovat miesten elämän prioriteetti numero yksi. Horse Attack Sqwadin julkaisi vastikään debyyttialbuminsa Älä koske mun hevoon. 2000-luvun alusta yhtä pitäneet tallien kasvatit ratsastavat YleX:än kuulijoiden tärykalvoille nyt päivän rytmibarometribiisillä  Hevosmies ei hellitä.

Häh? Grime on lontoolaislähtöinen 2000-luvulla syntynyt musiikkityyli, jonka juuret ovat garagessa, danchehallissa ja hip hopissa.