Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Horse Attack Sqwadin kappaleesta Hevosmies ei hellitä?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä

Kuka? Horse Attack Sqwad – Hevosmies ei hellitä

Mitä? Tampereelta maailmalle ponnistaa suomigrimen pioneereiksi itseään nimittävä Horse Attack Sqwad. Yhtyeen neljä jäsentä V65, Hevoskuiskaaja, Sylvester Stallion ja Kavio-Milton räppäävät grimen tahdissa hevosmiesten elämästä, talleista ja Toton pelaamisesta. Yhtyeen pojat ottavat heppajutut tosissaan –hevoset ja heskan lapioiminen ovat miesten elämän prioriteetti numero yksi. Horse Attack Sqwadin julkaisi vastikään debyyttialbuminsa Älä koske mun hevoon. 2000-luvun alusta yhtä pitäneet tallien kasvatit ratsastavat YleX:än kuulijoiden tärykalvoille nyt päivän rytmibarometribiisillä  Hevosmies ei hellitä.

Häh? Grime on lontoolaislähtöinen 2000-luvulla syntynyt musiikkityyli, jonka juuret ovat garagessa, danchehallissa ja hip hopissa.

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.