Hyppää pääsisältöön

Avaruusromua kesäyössä

avaruusromua 25 vuotta
avaruusromua 25 vuotta Kuva: Yle avaruusromua

Länsirannikolla asuvat nuoret miehet ovat kuunnelleet radiota yöllä metsässä. Eräs kertoi kulkeneensa huikaisevan kirkkaana kesäyönä pohjalaisella suolla kuulokkeet korvissaan. Itä-Suomessa taas kokoonnuttiin yöllä järven rannalle nuotion ääreen.

Missä sinä aiot kuunnella Avaruusromua 25 vuotta -juhlalähetystä sunnuntaina 7.6.2015 kello 22.05 - 24?

Jaa kuva tai tarina kuuntelukokemuksestasi alla olevalla lomakkeella tai Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #avaruusromua. Julkaisemme kokemuksesi tällä sivulla.

Löydä oma kuuntelupaikkasi kartalta!

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Avaruusromua 25 vuotta radiossa ja kerran televisossa - juhlalähetys 7. kesäkuuta kahdella kanavalla!

 • Tarja Halonen komensi poliisit soittamaan häävalssinsa

  Tarja Halosen elämän merkitykselliset musiikkikappaleet.

  Nuorena Tarja Halonen työskenteli Englannissa sisäkkönä. Tuolloin hän pääsi ensimmäisten brittien joukossa katsomaan The Beatlesien A Hard Day's Night -elokuvan. Halonen on tuttu näky Pori Jazzeilla, kotona jazzin lisäksi usein soi myös ooppera.

 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua