Hyppää pääsisältöön

Tanssilattialta semihyväboogien kautta slovari-tunnelmiin

Turkulaisen Siman uusi sinkku Mul on ikävä ensisoitossa Uuden musiikin iltavuorossa.

Sima

Uuden musiikin vuorot nostavat viikottain soimaan omakustannemusiikkia. Vuosien varrella lukuisat menestyneet yhtyeet ovat ensisoittonsa saaneet Nosteessa-osion (ent. Kellari) kautta, kuten Softengine,Erakossaja Satellite Stories. Näin löydettiin myös turkulainen Sima YleX:ään soimaan, kun Tanssilattialla biisiä soitettiin omakustanteena keväällä 2014.

Sen jälkeen Jussi ja Mathias ovat allekirjoittaneet levytyssopimuksen ja nyt aiemmin julkaistujen Tää on rakkautta (feat. Neon 2) ja Semihyvä boogien seuraksi on ilmestymässä aivan uunituore kappale Mul on ikävä. Ja kyllä, kuten nimestä voidaan päätellä niin, nyt ei olla missään biletunnelmissa vaan meno on erittäin chilliä ja kaihoisaa. Mutta voi jessus miten kaunis tuo kappale onkaan?

Biisissä on potentiaalia olla tämän kesän Lupaan olla ja Sima-kaksikko saapuu tänään Uuden musiikin iltavuoroon Venla Kokkosen vieraaksi soittamaan tuon tulevan kesän pikkutuntien suosikkibiisin heti klo 17 jälkeen.