Hyppää pääsisältöön

Disko2000-vieras DJ Orkidea: Luovalle tyypille menestys on hyvää bensaa uuden tekemiseen

DJ Orkidea fiilistelee illan vierasosiossa 2000-luvun tuotantoa ja uutta Harmonia-albumiaan.

DJ ORKIDEA // Kuva: facebook.com/orkideadj

Illan Disko2000-vierasosiossa kuullaan tänään DJ Orkideaa. Artistin neljäs ja uusin albumi, Harmonia, ilmestyi kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Se kiilasi suoraan iTunes:in kärkeen ja on Beatportin tämän viikon trance-julkaisujen ykkösenä.

DJ Orkidea, mitä aiot soittaa illan vierasosiossa?

Ensimmäinen puoli tuntia kuluu kerratessa ja fiilistellessä 2000-lukua oman musiikkini kautta, käyn läpi teemoja ja tarinoita. Sen jälkeen soitan uutta materiaalia Harmonia-levyltä ja biiseistäni tehtyjä remixejä.

Millä fiiliksillä tulet YleX:lle?

Hyvillä fiiliksillä, Disko2000 on parasta tanssimusaradiota, jota tällä hetkellä soi. Tein itse YleX:llä aikoinaan yli yhdeksän vuotta ohjelmaa, joten muutaman kerran ovien läpi on asteltu ennenkin.

Uusin albumisi on saanut positiivisen vastaanoton. Miltä tuntuu?

Tosi hyvältä. En usko, että viihdetaiteen laatua mitataan listasijoituksilla, mutta toki luovalle tyypille menestys on hyvää bensaa uuden tekemiselle. Uutta levyä ei ole promottu esimerkiksi iTunesissa ja se on silti listan kärjessä, niin suosio on siihen nähden jopa yllättänyt. Musiikkini kuitenkin on instrumentaalisena trancena melko marginaalista.