Hyppää pääsisältöön

Mariska vai View suoraan soittarille?

Kumman kappaleen sinä tahdot soittolistalle: Mariskan Itserakkausjuttu vai Viewn Spill?

Kumpi ansaitsee soittoa?

Äänestä sitä kappaletta, jonka tahdot nostaa suoraan YleX:n soittarille. Enemmän ääniä saanut kappale julistetaan lauantaina klo 11–13 YleX Himotuimmat -lähetyksessä.

Mariska vs. View

Mariska: Itserakkausjuttu

Vuonna 2002 räppiuransa aloittanut ja siinä välissä iskelmääkin kokeillut Mariska on palannut juurilleen räpin pariin. Itserakkausjuttu on ensimmäinen sinkku lokakuussa ilmestyvältä soololevyltä, ja kappale kertoo itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta.

View feat. Noah Kin: Spill

Avalon-kappaleellaan alkuvuodesta YleX:n kuulijoita ihastuttanut räppäri View jatkaa tyylikästä räppilinjaansa uudella Spill-kappaleellaan, jossa on mukana myös räppäri Noah Kin. Kappale käsittelee pikkukaupungin ongelmia sekä syrjäytymistä ja soi huhtikuun lopussa myös Anne Lainnon viikon tehona.

Kumpi kappaleista ansaitsee mielestäsi paikan YleX:n soittarilla?