Hyppää pääsisältöön

Samae Koskinen on kovempi Star Wars -fani kuin sinä

Koska et todennäköisesti ole printannut ensimmäisen Star Wars -elokuvan käsikijoitusta ja tapetoinut sillä huoneesi seiniä.

Samae Koskinen fanittaa Star Wars -leffojen lisäksi James Bond- ja Indiana Jones -elokuvia. // Kuva: YleX

Samae Koskinen osaa Star Wars -elokuvasarjan ensimmäisenä ilmestyneen osan Tähtien sota: Episodi IV – Uusi toivo käsikirjoituksen ulkoa.

- Kun olin pieni poika ja netti oli just tullut, niin mä printtasin sen kässärin ja tapetoin mun seinät sillä. Siitä tuli koko seinän mittainen. Opettelin sitä sieltä ja lopulta opin sen ulkoa, Koskinen kertoo YleX Viikonlopun haastattelussa.

"Printtasin sen kässärin ja tapetoin mun seinät sillä."― Samae Koskinen

Star Wars -elokuvista ja ylipäätään kaikista maailman elokuvista Koskisen suosikki on vuonna 1983 ilmestynyt Jedin paluu. Kun Koskisen aiempi yhtye Sister Flo perustettiin vuonna 1999, niin Koskisella oli viikonloppuisin tapana hakea baarireissun jälkeen pizzaa ja mennä kotiin katsomaan Jedin paluu VHS-kasetilta.

- Mä tein aina niin. Katselin sitä ja nukahdin. Joskus katsoin sen kokonaankin, jos pysyin hereillä, Koskinen sanoo.

Koskinen ei Star Wars -fanituksestaan huolimatta haluaisi näytellä Star Wars -elokuvissa. Koskinen näyttelisi mieluummin Roger Mooren tähdittämissä James Bond -elokuvissa.

- En tiedä, tekisinkö niitä yhtään paremmin, mutta haluaisin olla niissä mukana, kun pääsee kiipeilemään ja näkemään hyvännäköisiä mimmejä.

YleX Viikonlopun sunnuntailähetyksissä suomalaisartistit kertovat tarininoita suosikkielokuvistaan. Ensi sunnuntaina leffoista käy juttelemassa Uniikki!

Lue myös:

Samae Koskinen teki rakkauslaulun vaimolleen – vaimon reaktio tappoi romantiikan

Samae Koskisen ennakkoluulot hirvimetsästyksestä murtuivat uuden tv-ohjelman kuvauksissa

Samae Koskinen tipattomuudesta: Olen nukkunut vähemmän kuin yleensä

Muokattu 8.6.2015. kirjoitusvirhe korjattu.