Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Särren kappaleesta Hesan naiset?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä!

Särre ft. Karri Koira - Hesan naiset // Kuva: Monsp Records

Kuka? Särre ft. Karri Koira – Hesan Naiset

Mitä? Viikon ensimmäisenä Rytmibarometribiisinä kuullaan Särren 12.6 julkaistava sinkku Hesan naiset.Biisi on toinen lohkaisu Särren 2015 julkaistavalta albumilta. Ensimmäinen sinkku Leikkaa sukkaa on kerännyt Spotifyssa jo yli 350 000 kuuntelukertaa. Saako Hesan naiset sun maanantain käyntiin, kääntyykö peukku ylös vai alas?

Häh? Särre räppäsi englanniksi vuoteen 2007 asti, ensimmäinen suomenkielinen julkaisu kantoi nimeä Peruna ja timantti.

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.