Hyppää pääsisältöön

Näin taipuu ranskalaiselta popparilta suomen kieli

Eva & Manu-kaksikon ranskalainen Emmanuel Laudic laulaa Ritarit-yhtyeessä yhdessä Jooel Jonsin kanssa. Heidän debyyttisinkku ensisoitossa tänään Uuden musiikin aamuvuorossa.

Ritarit

Kasaripoppis on todella suuressa suosiossa tällä hetkellä. Simaon lyönyt jo useamman biisin tiskiin, jossa flirttaillaan kasaripoppiksen kanssa. Ritarit on uusi suomalainen kokoonpano, jonka esikoissinkku Ritari kumartaa hieman Bad Boys Bluen suuntaan. Mitään keltanokkia Ritarit-nimen taakse ei kuitenkaan kätkeydy.

Jooel "JJ" Jons on ollut viime aikoina esillä hänen Lake Jons-yhtyeensä kanssa. Heidän kaksi edellistä videota on ollut YleX:n ensinäytössä ja Uuden musiikin vuoroissa bändin musiikkia on kovasti soitettu. Joelin kanssa Ritarit-kaksikon muodostaa ranskalainen Emmanuel "Manu" Laudic, joka on se Manu Eva & Manusta. Ja kyllä, se on Manu joka myös laulaa kappaleella, joten suomen kieli taipuu jo niin hyvin, että sitä pystyy laulamaan. Sanoituksen kappaleeseen on puolestaan tehnyt Eva Louhivuori.

Ritarit julkaisee 12.6. debyyttisinkkunsa Ritari, jonka Anne Lainto soittaa tänään ensisoitossa Uuden musiikin aamuvuorossa klo 10 jälkeen.