Hyppää pääsisältöön

Do'h! Simpsonit-sarjassa tapahtuu yllättävä ero – vai onko se sittenkään yllättävä?

Simpsonien tulevalla kaudella tapahtuu kummia. Jos et halua lukea juonipaljastuksia, niin jätä lukeminen tähän.

Simpsoneita on esitetty jo 26 tuotantokauden verran. // Kuva: FOX

Netissä kohistaan Simpsonit-sarjan tulevalla tuotantokaudella tapahtuvasta Marge ja Homer Simpsonin erosta.

Muutama päivä sitten Simpsonit-tv-sarjan vastaava tuottaja Al Jean paljasti Variety-verkkolehden haastattelussa, että Homer ja Margetodella eroavat sarjan seuraavalla, 27. tuotantokaudella. Jeanin mukaan Homer rakastuu farmaseuttiinsa, jonka ääninäyttelijänä toimii Girls-sarjasta tuttu Lena Dunham.

Homerin ja Margen tuleva eroaminen on aiheuttanut kiukkua Twitterissä. Vain harva on ottanut kantaa siihen, että Homer ja Margehan ovat eronneet aiemminkin – ja peräti kahdentoista kauden ajaksi, LA Times kertoo.

Simpsonien kahdeksannen tuotantokauden kuudennessa jaksossa Milhouse, avioeron uhri (A Milhouse Divided) Homer erosi Margesta salaa, sillä Homer uskoi, että Marge ansaitsee paremman miehen. Jakson lopussa Homer kuitenkin menee Margen kanssa uudestaan naimisiin.

12 kautta myöhemmin, Simpsonien 20. tuotantokauden jaksossa Salaperäinen sulhanen (Wedding For Disaster), käy ilmi, että Margen ja Homerin toisen avioliiton siunanneen pastori Lovejoyn vihkilupa oli vanhentunut eli heidän avioliittonsa ei ollut voimassa. Jakson päätteeksi Homer ja Marge avioituvat uudelleen – tällä kertaa onnistuneesti.

Sarjan vastaava tuottaja Al Jean ei kertonut, onko Homerin ja Margen ero lopullinen eikä sitä, missä vaiheessa tulee tuotantokautta ero tapahtuu.

Simpsonien 27. tuotantokausi käynnistyy syyskuussa 2015.