Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Petri Nygårdin kappaleesta Satumaa?

Äänestä päivän Rytmibarometribiisiä täällä!

Äänestä päivän Rytmibarometribiisiä täällä! // Kuva: www.petrinygard.com

Kuka? Petri Nygård – Satumaa ft. Sanna

Mitä? Kovasta bilemeiningistään tutun Petri Nygårdin tänään julkaistu single Satumaa on Ylex jälki-istunnon perjantain Rytmibarometribiisi. Kesäisellä festarifiiliksellä ratsastava kappale on Petri Nygårdin sanoittama ja Setä-Tamun tuottama. Viimeiset kuusi kesää festareilla keikkaillut armottomaksi kesämieheksi tunnustautuva artisti haluaa uudella sinkullaan levittää lempivuodenaikansa fiilistä. Saako perjantain Rytmibarometribiisi sinut jo käärimään makuualustaa rullalle ja makuupussia rinkkaan?

Häh? Petri Nygård on syntynyt Ruotsissa ja aloittanut uransa vuonna 1989 artistinimellä Dream.

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.