Hyppää pääsisältöön

Sodankylän klubilla tanssittiin aamuyöhön

Sodankylän elokuvajuhlilla on paljon muutakin tarjontaa filmien lisäksi. Yksi keskuspaikkoja on festivaaliklubi. Torstain käännyttyä perjantaiksi, dj:n jo lopetettua soittajat päättivät jatkaa ja aurinkoisesta aamusta tuli ikimuistoinen.

Toisen festivaalipäivän klubia oltiin jo lopettamassa, dj pakkasi levyjään, kun rumpali Janne Haavisto päätti jatkaa pienen rumpupatterin takana. Hän sai seuraa muista soittajista ja homma repesi reilun tunnin mittaiseksi hurmokselliseksi tanssiksi ja yhteislauluksi.

Tanssilattialle soittimensa raahasivat Jannen seuraksi Jarno Karjalainen, Jiri Kuronen ja Tuure Kilpeläinen. Musiikki liukui tuimasta funkysta slaavilaisiin viisuihin ja lopulta suomalaisiin iskelmiin.

Huipennuksensa aamuyö sai Kiti Neuvosen tupsahdettua paikalle puoli näljän aikaan sattumalta. Hän lauloi hurjan version Nuoruustango.
Klubin yleisö ja soittajat poistuivat onnellisia Lapin aamuyöhön, jossa aurinko paistoi jo korkealla.

Uusimmat sisällöt - Kulttuuri