Hyppää pääsisältöön

YleX Ensinäyttö: Ritarit haaveilee ensimmäisellä videollaan Jennifer Lawrencesta

Eva & Manu -duosta tuttu Manu on mukana Ritarit-yhtyeessä, jonka musiikki soi eeppisenä debyyttivideolla.

Kukapa ei rakastaisi näyttelijä Jennifer Lawrencea?

Näin ajattelivat myös Eva & Manu -duon Emmanuel "Manu" Laudic ja duon keikkarumpalinakin tunnettu Jooel "JJ" Jons, jotkamuodostavat uuden Ritarit-yhtyeen ytimen.

Kaksikko sai inspiraation Ritari -esikoissinkkuunsa Jennifer Lawrencen tulkitsemasta, vaikuttavan tavoittamattomasta roolihahmosta.

- Ennen joulua näimme kadulla isoja Nälkäpeli-elokuvan mainosjulisteita, joissa Jennifer Lawrence näytti todella eeppiseltä. Eva ehdotti, että voisimme Ritari-biisissä tavoitella Jenniferin rakkautta, Manu kertoo biisin syntyvaiheista.

Musiikkivideolla Ritarit halusi viedä biisin sanoman niin pitkälle kuin mahdollista. JJ ja Manu laulavat videolla kasvoillaan intiaanien sotamaalaukset, mutta pukeutuvat silti moderneihin vaatteisiin. Kaksikko halusi luoda kuvan nykyaikaisesta ritarista.

- Biisissä ritari tekee mahdottomasta mahdollista, Manu sanoo.

Videolla suomalais-ranskalainen yhtye haaveilee saavuttamattomasta ihastuksestaan muun muassa Mäkelänrinteen uimahallissa ja öisessä tunnelissa Pasilassa.

- Video ei näytä tyypilliseltä musiikkivideolta. Halusimme tuoda yhteen kaikki ideamme biisiin liittyen, ja lopputulos on minusta kaunis, Manu pohtii.

Lue myös: Näin taipuu ranskalaiselta popparilta suomen kieli