Hyppää pääsisältöön

Nyt voit katsoa joka päivä samaa kuvaa Pekka Poudasta moshpitissä

Facebook-sivulle ladataan joka päivä sama kuva sääennustaja Pekka Poudasta moshpitissä. Ja yli 5000 ihmistä tykkää.

Missä Pekka? // Kuva: Kuvapankki

1990-luvun alusta säätä ennustanut meteorologi Pekka Pouta tykkää bailata festariteltassa. Siitä osoituksena on kesäkuun alussa perustettu Facebook-sivu Joka päivä sama kuva Pekka Poudasta moshpitissä . Sinne postataan kirjaimellisesti joka päivä sama kuva Pekka Poudasta moshpitissä.

Pekka Pouta moshpitissä. // Kuva: Facebook / kuvankaappaus

Siinä missä ensimmäisestä kuvasta on tykännyt 61 ihmistä, uusimmista kuvista on tykätty tähän asti peräti 2200 kertaa. Sivua itseään seuraa vajaa viisi ja puoli tuhatta ihmistä. Päivittäinen pläjäys Poutaa näyttää tuovan paljon iloa tykkääjien arkeen: kommenteista löytyy muun muassa "Tätä on taas koko päivä odotettu!" ja "Pekka kiitti paransit mun darran".

Sivulla ei kerrota, millä keikalla Pouta ilakoi, mutta kanssamoshaajien tummanpuhuvista vaatteista ja Poudan metallimusiikkimieltymyksestä päätellen kyseessä todennäköisesti ei ole pop-keikka.

Sideways-kävijät, pitäkää kaikesta huolimatta silmät auki.