Hyppää pääsisältöön

Näin syntyivät esimerkiksi Michael Jacksonin ja The Curen musiikkivideot

Ylellä seurataan elokuun loppuun tunnettujen musiikkivideoiden tekemistä.

Video Killed the Radio Star kertoo kuuluisista musiikkivideoista. // Kuva: YLE

Yle Teema näyttää kolmentoista jakson mittaisen Video Killed the Radio Star -tv-sarjan, jossa seurataan tunnettujen musiikkivideoiden syntyä. Sarja alkoi eilen sunnuntaina 14.6. ja jatkuu sunnuntain myöhäisillassa elokuun loppuun asti. Sarjan videoissa on vahva 80-lukupainotus: artistit vaihtelevat David Bowiesta Human Leagueen. Kussakin jaksossa musiikkivideoiden ohjaajat, artistit ja muut asiantuntijat kertovat videoista ja muistelevat niiden tekemistä.

Kaikki jaksot näytetään myös Yle Areenassa.  Alta voi katsoa, mistä on kyse, ja jokaisen jakson kuvauksen voi lukea Ylen sivuilta.

Video Killed the Radio Star Yle Teemalla sunnuntaisin klo 23.25.