Hyppää pääsisältöön

Toiveuusinta: Jenna Bågeberg, Janne Raappana, Anne Mattila ja Antti Ketonen

Tartu Mikkin toiveuusintajakso nro 199.
Tartu Mikkin toiveuusintajakso nro 199. Kuva: Yle antti ketonen

Tartu Mikkiin pyyhältää ruutuun ja tuo tullessaan iskelmän lumoa ja laulun iloa!

Vasemman kilpapöydän ääreen valssaavat Jenna Bågeberg ja Janne Raappana. Bågeberg on valmistunut muusikoksi Jyväskylän ammattiopistosta. Hänet kruunattiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla tangokuningattareksi vuonna 2007. Janne Raappana oli mukana perustamassa Taikakuu-yhtyettä ja ryhtyi orkesterin solistiksi pari vuotta myöhemmin vuonna 1999.

Oikean kilpapöydän ääreen humppaavat Anne Mattila ja Antti Ketonen. Mattila aloitti solistin uransa 11-vuotiaana Risto Ala-Ikkelän orkesterissa. Mattila tuli suuremman yleisön tietoon TV2:n Huvin vuoksi -ohjelmasta. Hänen ensimmäinen levytyksensä on vuodelta 1998, ja viikon päästä julkaistaan hänen jo peräti viidestoista levy. Viisitoista vuotta keikkaputkessa ja tanssikansan suosiossa on myös kulkenut iskelmän lippulaiva Neljänsuora, jonka solisti Antti Ketonen on. Antti kirjoittaa keikkailun ohella uusia biisejä orkesterille.

Hyvvee matkaa, sanoo Sami, ja niinpä mennään tunnelmasta toiseen upeiden kappaletulkintojen saattelemana. Välillä pysähdytään pohtimaan että mikä on kun ei taidot riitä. Tiedä sitten, mistä taidoista silloin puhutaan, koska laulaminen ja esiintyminen ainakin sujuvat kerrassaan loistavasti! Illan aikana saadaan lisäksi pieni näyte siitä, kuinka hienosti tanssiminenkin Tartu Mikkiin -studiossa voi sujua.


Lauantaina 20.6. klo 23.20
Pikauusinta sunnuntaina 21.6. klo 12.15

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.