Hyppää pääsisältöön

Tanskan aarteenmetsästäjät

Tanskan aarteenmetsästäjät, yle tv1
Mads Ejlersen ja Jens Guldsmed-Thomsen kiertävät tanskalaisia huutokauppoja. Tanskan aarteenmetsästäjät, yle tv1 tanskan aarteenmetsästäjät

TV1 lauantaisin 11.6. - 6.8.2016 klo 9.05 - 9.35
Yle Areenassa 30 päivää

Tanskan aarteenmetsästäjät etsivät antiikkia ja retrotavaraa sekä kiertävät kirpputoreja ympäri maata.

Sarjan jaksoissa nähdään kuinka muun muassa antiikkikauppias Rikke Fog Sørensen päättää laittaa koko varastonsa myyntiin kirpputorille. Vanhojen tavaroiden kauppiaat Mads Ejlersen ja Jens Guldsmed-Thomsen löytävät persoonallisia suosikkitavaroita huutokaupasta. Miten vanha mekko muuttuu Paulin Tvillingin käsissä moderniksi myyntihitiksi?

Vanhojen tavaroiden kauppias Charles Maibom käy ostoskierroksella Juutin länsirannikolla. Minkä erikoisuuden Lone Riis löytää kirpputorilta vintage-kauppaansa? Jasper Bo Hansen on aarrejahdissa uuden liikekumppanin luona Jyllannissa. Lone Riis vierailee ystävänsä luona. Mitä hän siellä näkee?

Rikke perheineen matkustaa Ruotsin retro- ja antiikkimarkkinoille. Hänen ammattitaitonsa joutuu koetukselle, kun hän yrittää saada tavaroita edullisesti. Sininen Risti kutsuu arvioitsija Erik Clemmensenin heiluttamaan nuijaa huutokauppaansa.

Skattejægerne. Tuotanto: DR, Tanska, 2014. Sarja on esitetty edellisen kerran vuonna 2015.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.