Hyppää pääsisältöön

Tanskan aarteenmetsästäjät

Tanskan aarteenmetsästäjät, yle tv1
Mads Ejlersen ja Jens Guldsmed-Thomsen kiertävät tanskalaisia huutokauppoja. Tanskan aarteenmetsästäjät, yle tv1 tanskan aarteenmetsästäjät

TV1 lauantaisin 11.6. - 6.8.2016 klo 9.05 - 9.35
Yle Areenassa 30 päivää

Tanskan aarteenmetsästäjät etsivät antiikkia ja retrotavaraa sekä kiertävät kirpputoreja ympäri maata.

Sarjan jaksoissa nähdään kuinka muun muassa antiikkikauppias Rikke Fog Sørensen päättää laittaa koko varastonsa myyntiin kirpputorille. Vanhojen tavaroiden kauppiaat Mads Ejlersen ja Jens Guldsmed-Thomsen löytävät persoonallisia suosikkitavaroita huutokaupasta. Miten vanha mekko muuttuu Paulin Tvillingin käsissä moderniksi myyntihitiksi?

Vanhojen tavaroiden kauppias Charles Maibom käy ostoskierroksella Juutin länsirannikolla. Minkä erikoisuuden Lone Riis löytää kirpputorilta vintage-kauppaansa? Jasper Bo Hansen on aarrejahdissa uuden liikekumppanin luona Jyllannissa. Lone Riis vierailee ystävänsä luona. Mitä hän siellä näkee?

Rikke perheineen matkustaa Ruotsin retro- ja antiikkimarkkinoille. Hänen ammattitaitonsa joutuu koetukselle, kun hän yrittää saada tavaroita edullisesti. Sininen Risti kutsuu arvioitsija Erik Clemmensenin heiluttamaan nuijaa huutokauppaansa.

Skattejægerne. Tuotanto: DR, Tanska, 2014. Sarja on esitetty edellisen kerran vuonna 2015.

Kommentit