Hyppää pääsisältöön

Asteen uusi kappale lainaa Kummelia

Suomalaisen popin eturivin artisteihin kuuluva Aste julkaisi maaliskuussa albumin 2.0. Levyn uudella sinkulla kuullaan sample Kummeli-sketsisarjasta.

Aste // Kuva: Teemu Saarinen/YleX

Astejulkaisi tänään uuden singlen ja musiikkivideon Apinalauma. Aste on kova kummelifani ja se kuuluu myös Apinalauma-kappaleessa. Biisin alussa soi sarjaa lainaava sample Kukkuu, mitäs apinalauma? Artisti kysyi luvan lainaukseen Kummeli-sarjasta tunnetulta Timo Kahilaiselta.

-Timo Kahilainen vastasi niin nopeasti, että tuskin hän ehti kuuntelemaan biisiä, Aste kertoo YleX Aamussa.

Lähes sata keikkaa vuodessa tekevällä Asteella on edessään vilkas keikkakesä. Aste esiintyy muun muassa HKI Pride -konsertissa Helsingissä, Summer Up -festivaalilla ja Blockfest-tapahtumassa. Aste on myös virallinen nuorten Helsinki Pride -kummi tänä vuonna.

-On tulossa kiva kesä, isoja festareita. Olen tosi fiiliksissä, Aste sanoo.

Aste YleX Aamun vieraana, kuuntele haastattelu