Hyppää pääsisältöön

One Direction -fanipaketti Kakkosella

One Direction-poikabändi: Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson ja Niall Horan.
One Direction-poikabändi: Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Louis Tomlinson ja Niall Horan. Kuva: Yle/Syco Music one direction

Järkälemäisen suosittu poikabändi One Direction konsertoi Helsingin Olympiastadionilla 27. kesäkuuta. Juhlistamme yhtyeen ensimmäistä Suomen vierailua kokonaisuudella, johon kuuluvat dokumentti Kohti San Siroa ja konserttitaltio One Direction, Where We Are. Ohjelmat esitetään peräkkäin TV2:ssa ja Yle Areenassa sunnuntaina 21.6. klo 19.50 alkaen.

Ison Britannian X-Factorissa kolmanneksi vuonna 2010 sijoittunut One Direction on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista pop-yhtyeistä. Kenties jopa suosituin.

Poikabändi ja sen jäsenet Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson ovat keränneet myös laajan suomalaisen faniyhteisön. Heidän kunniakseen tarjoamme Kakkosella 21.6. vuonna 2014 kuvatun dokumentti- ja konserttipaketin.

One Direction: Kohti San Siroa kertoo milanolaisella stadionilla järjestetyn jättikonsertin valmisteluista. Bändin, tuotantotiimin ja myös fanien taivalta seurataan neljän kuukauden ajan ennen esitystä.

Itse konsertti on vuorossa klo 20.15 heti dokumentin perään. Loppuunmyytyyn Where We Are -kiertueeseen kuulunut keikka sisältää 1D:n keskeisen tuotannon ja kaikki suurimmat hitit.

Sekä dokumentissa että konsertissa on mukana vielä One Directionin viides jäsen Zayn Malik, joka erosi yhtyeestä aiemmin tänä vuonna.

Lisää musiikkia: Kakkosella nähdään pitkät lähetykset kesän Ruisrockista (4.7. klo 19-23) ja Blockfestistä (22.8. klo 19-23). Molemmat festarit ovat vahvasti myös YleX:n ohjelmistossa.

Kommentit

Yle TV2