Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE alkaa perjantaina

Marja Hintikka ja Ilkka Villi
Marja Hintikka ja Ilkka Villi suomilove

Huippusuosittu ja vuoden 2014 parhaimpana viihdeohjelmana palkittu SuomiLOVE jatkaa marraskuussa uusin lauluin ja tarinoin: toisen tuotantokauden jaksot alkavat perjantaina 20.11. klo 21 Yle TV2:lla.

SuomiLOVE tarjoaa taas mieleenpainuvia tarinoita, upeaa ja laadukasta musiikkia, sekä laajan kattauksen suomalaisia huippuartisteja. Sata suomalaisten kertomaa tarinaa piirtää laajan kuvan rakkaudesta ja tarinoihin liittyvät sata laulua antavat niille tunteita herättävän soundtrackin. Ohjelmassa etsitään myös tämän kauden suosituinta rakkauslaulua, jota voi käydä äänestämässä verkossa. Viime kaudella voiton vei Johanna Kurkelan Rakkauslaulu.

SuomiLOVEssa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta, ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu. Tunnin aikana käydään läpi monia sykähdyttäviä yllätyksiä ja tunteita: on vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään sekä myös syvää surua ja suurta iloa.

Musiikista vastaa jälleen iso joukko kotimaisia eturivin artisteja sekä huippumuusikoista koottu LOVEband, jonka solisteina hurmaavat monipuoliset lahjakkuudet Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen. Ohjelmassa artistit pääsevät esittämään kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle, toisinaan tunnelmoidaan studiossa ja välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea yllättämässä ihmisiä lauluillaan.

Ohjelman rakkaudenlähettiläinä toimivat tänäkin vuonna upeat ja valovoimaiset Marja Hintikka ja Ilkka Villi, jotka kuljettavat katsojat läpi tunteikkaan matkan.

Ohjelmasarja alkaa 20. marraskuuta ja huipentuu 29. tammikuuta suorana lähetettävään SuomiLOVE-konserttiin.

Päivitetty 16.11.2015: Tarkennettu otsikossa ohjelman alkamisajankohtaa.

Lisää ohjelmasta

Kommentit