Hyppää pääsisältöön

Kerro muistosi Kesäkumista – voita kortsut koko kesäksi!

Onko Kesäkumibiisi inspiroinut sinut tositoimiin vai puhalsitko ala-asteella kumeja kilpaa? Kerro Kesäkumi-tarinasi ja voita kondomit koko kesälle.

Kesäkumi 2015

YleX tahtoo kuulla, millaisia muistoja Kesäkumit sinussa herättävät. Mikä on Kesäkumibiiseistä paras ja koska sitä on tullut kuunneltua? Liittyvätkö Kesäkumit ikimuistoiseen juhannusyöhön tai riehakkaaseen festariviikonloppuun?

Kerro tarinasi ja voit voittaa Kesäkumit koko kesäksi! Tahtoessaan pääpalkinnon voi vaihtaa YleX-tuotepakettiin.

Osallistu skabaan täällä!

Kuuntele Kesäkumi-juhlalähetys juhannusaattona 19. kesäkuuta klo 15–17. Sofia Thurénin juontamassa show’ssa soitetaan kaikki kaksikymmentä Kesäkumibiisiä, kuunnellaan artistihaastatteluja ja valitaan yleisön paras Kesäkumi-muisto.