Hyppää pääsisältöön

Benidorm

Benidorm, yle tv1
Mateo (Jake Canuso, vas.), Lesley (Tim Healy), Liam (Adam Gillen) ja uusi hotellinjohtaja Joyce (Sherrie Hewson) valmiina haasteisiin. Benidorm, yle tv1 benidorm

TV1 lauantaisin 27.6. - 8.8.2015 klo 14.10 - 15.00, uusinta sunnuntaisin n. klo 23.35
Yle Areenassa 30 päivää

Solanan lomakeskus Costa Blancalla on valmis ottamaan vieraat vastaan. Keskuksessa lomailee kirjava joukko brittituristeja, joilla on mahdottomia vaatimuksia.

Solanassa odotellaan kuumeisesti uutta johtajaa Joycea, sillä baarimikko Mateo ja naiseksi pukeutuva Lesley ovat hukkua turistien valitustulvaan. Uudesta apupojasta Liamista ei ole juuri mihinkään.

Benidorm, yle tv1
Benidorm, yle tv1 Kuva: Janice (Siobhan Finneran) ja Mick (Steve Pemberton) kuuluvat Solanan vakiovieraisiin. benidorm
TV1 uusii komediasarjasta Benidorm (12) viidennen tuotantokauden. Sarjan 6. ja 7. tuotantokausi nähdään vuoden 2016 aikana.

Värikäs joukko altaalla

Solanan altaalla viihtyvät muun muassa Janice ja Mick Garveyn perhe ja ikinuori Madge-anoppi sekä parinvaihtoa harrastavat Donald ja Jacqueline. Uusia tulokkaita ovat palvelutasoon jo kättelyssä pettyneet Clive ja Tonya Dyke.

Rooleissa nähdään muun muassa Steve Pemberton, Sheila Reid, Siobhan Finneran, Sherrie Hewson, Jake Canuso, Ollie Stokes, Perry Benson, Hannah Waddingham, Kenny Ireland, Janine Duvitski, Tim Healy, Tony Maudsley ja Adam Gillen.

Tuotanto: Endemol Worldwide Distribution, Britannia, 2012. Sarjaa on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2013.

Benidorm, yle tv1
Benidorm, yle tv1 benidorm

Madge (Sheila Reid) viihtyy Solanan uima-altaalla.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

  Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

  Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.

 • Jouluiset gospelin sävelet kaikuvat Riemulauluissa su 12.12. klo 10

  Haastateltavana lastenlääkäri Leena Kaartinen.

  Joulukuun Riemulauluissa teemana on Tienraivaaja. Saarnakeskustelussa haastatellaan lastenlääkäri Leena Kaartista, joka on tehnyt merkittävää auttamistyötä Afganistanissa. Lahden Gospelkuoro tunnelmoi Marjaana Turusen johdolla. Laulusolistina esiintyy Laura Autio. Lotilan koulun musiikkiluokkien Laulupuu-kuoron herkät lauluesitykset tuovat herkkää adventin tunnelmaa. Riemulaulujen juontajina toimivat Elina Vaittinen ja Riku Suokas.

 • Hoosianna kajahtaa televisiossa ja radiossa ensimmäisenä adventtina 28.11.

  Ensimmäinen adventti kutsuu laulamaan Hoosiannaa.

  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 28.11. klo 10 lähetetään Hoosianna-jumalanpalvelukset suorana sekä televisiossa että radiossa. Televisiojumalanpalvelus tulee Pyhän Pietarin kirkosta Siuntiosta ja radiojumalanpalvelus on perheiden Hoosianna-kirkko, joka lähetetään Lohjalta Pyhän Laurin kirkosta.