Hyppää pääsisältöön

Juice Leskinen vedenneitona

Kun Mikko Kuustonen kutsui, maestro Juice Leskinen saapui. Lauluntekijä heittäytyi lauantai-illan estradiviihdepläjäykseen koko arvovallallaan. Kylvyn jälkeisessä haastattelussa Leskinen paljasti, ettei juuri kuuntele levyjä.

Uimamaisteriksi tunnustautuvan Juice Leskisen asettaminen vedenneidoksi, oli Mikko Kuustosen kosto ihailemalleen lauluntekijälle. Tämä kun kollegana teki "liian hyviä biisejä".

Vedeneito-operaation jälkeisessä yhteishaastattelussa Leskinen kertoo kirjoittamisestaan, joka ei rajoittunut vain kappaleisiin ja kirjoihin. Hän myönsi kirjoittaneensa televisio-ohjelmankin, joka tosin oli tullut hyllytetyksi.

Kuustonen taas analysoi tuoreen Musta jalokivi -sooloalbuminsa menestystä suhteutettuna Suomen lamavuosiin.

Tietolaatikko

Lauantai-illan huumaa oli 1990-luvun alun musiikkiviihdeohjelma ajan julkimoilla höystettynä. Sarjan mieleenpainuvin ohjelmanumero oli eittämättä vedenneidon tiputus, johon ohjelmassa vierailevat julkkikset nimesivät omat uhrinsa.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto