Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Lomamatka 80-luvulle pääkuva

Lomamatka 80-luvulle: Suomen kasarein kampaus on tässä!

Lomamatka 80-luvulle: Suomen kasarein kampaus on tässä!
"Lienee selvää, mitä yhtyettä fanitin. Alkaa D:llä. Tuli Porista." -Jouko Enkelnotko Lomamatka 80-luvulle: Suomen kasarein kampaus on tässä! Kuva: Jouko Enkelnotko jouko enkelnotko

Ylituomari, Hittimittari-idoli Mikko Alatalo valitsi Suomen kasarein kampaus -kavalkadiin lähetetyistä kuvista vaikuttavimmaksi Jouko Enkelnotkon tukkatyylin. Kunniamaininnan kasareimmasta kokonaisuudesta saa Reija.

Perustelut voittajatyylin valintaan

"Reijan pinkit silmälasit olivat puhdasta kasaria kuten ylituomarin rillit aikoinaan. Hiukset hieman vaatimattomat. Vaikka tyttöjen poltetun käherretyt permiskampaukset ovat täyttä kasaria, silti voiton vie Joukon Dingo-kampaus. Voiko tämän kasarimpi enää hiuskuontalo olla? Eri värejä, vaativa otsakiehkura ja litmasmainen takatukka. Wau mikä teos! Tuo on vaatinut efforttia, kun Jouko on taiteillut sen pystyyn joka aamu. Kyllä kasari oli hirveetä ja ihanaa..."

Terveisin, Ylituomari Hittimittari-Mikko

Lomamatka 80-luvulle: Suomen kasarein kampaus -kilpailun kunniamaininta.
"Tässä ehtaa kasarikamaa. Harmi vaan kun permikseni on jo kuvassa saanut hillitympää muotoa, mutta pinkit kokovartalolasit... olen sanaton." -Reija Lomamatka 80-luvulle: Suomen kasarein kampaus -kilpailun kunniamaininta. Kuva: Reija reija

Aito Hittimittari 85 -vinyyli ja Mikon nimmari toimitetaan Jouko Enkelnotkolle. Kiitos kaikille, jotka uskalsitte jakaa kasariluontonne ja -kuontalonne julkisesti! Mitä rohkeutta! 80-luku - tukka takana, elämä edessä. Kohti uusia historioita!

80-luku Ylen kanavilla:

Lomamatka 80-luvulle
Reality-tv-sarja, jossa kolme autokuntaa matkaa 80-luvulle.
Yle TV1 tiistaisin klo 20

Mikko Alatalo poseeraa Ison pajan edessä Hittimittari levy kädessään.
Mikko Alatalo poseeraa Ison pajan edessä Hittimittari levy kädessään. mikko alatalo

Minä olen muistanut
10-osainen sarja, joka käy läpi aikakauden tärkeimmät ilmiöt:
Yle TV1 tiistaisin klo 19:00, uusinnat lauantaisin klo 8.05 ja sunnuntaisin klo 13.35
Yle Areenassa vain suorana, ei jälkikatselua

Lakatut varpaankynnet
Tietoa ja tunnetta 80-luvun ilmiöistä Dingosta Duran Duraniin ja Madonnasta Michael Jacksoniin. Toimittajana Susanna Vainiola.
Radio Suomi lauantaisin klo 13.06

Elävä arkisto: Kasarirock
Kasarirock pureutuu ajan hengen mukaisesti hyväntekeväisyyskonsertteihin ja maailman pelastamiseen.
Yle Teema tiistaina 9.6. klo 22

Hittimittarisunnuntai
Hittimittarisunnuntai tarjoaa ehtaa nostalgiaa 80-luvun teineille. Viiden tunnin kohmeloputkessa summataan kasarihittien mittaamisen kaari ihka ensimmäisestä vihoviimeiseen lähetykseen.
Yle Teema sunnuntai 14.6. klo 10

Video Killed the Radio Star
Jokainen jakso keskittyy kertomaan, kuinka jonkun kuuluisan artistin musiikkivideoita tehtiin. Esittelyssä ovat mm. David Bowie, Michael Jackson, Elton John, The Cure ja Frankie Goes to Hollywood.
Yle Teema klo 21.01

Elävä arkisto
Kattavan 80-lukupaketin lisäksi Elävä arkisto julkaisee kaikki vuosien 1984-1988 Hittimittarit Yle Areenassa.

Katso kaikki kasarikampauskuvat

Kommentit
 • Lomamatka 80-luvulle: Ladan kesä

  Ladan kesäloma jatkui kiireisenä.

  "Vain kerran, kun kävimme ostoksilla Ikeassa, se päästi sisälle pienen savupilven." Millainen kesä oli palkinto-Ladalla Nisusten matkassa?

 • Lomamatka 80-luvulle: Suomen kasarein kampaus on tässä!

  Voiko tämän kasarimpi enää hiuskuontalo olla?

  Kaikkien aikojen #kasarikesä on täällä! Sen kunniaksi Hittimittari-idoli Mikko Alatalo valitsi Suomen kasareimman kampauksen jakamienne kasarimuistojen joukosta. Lue Mikon perusteet voittajakuvan valintaan. Voiko tämän kasarimpi enää hiuskuontalo olla?

 • Lailan matkapäiväkirja

  Purjelautailua ja never ending ketchup!

  Olen jostain syystä aina tykännyt 80-luvun musiikista ja kuuntelen vanhempieni nauhoittamia C-kasetteja automatkoillani. Muistan että yksi ensimmäisistä minua sykähdyttäneistä kappaleista oli Tina Turnerin -Private Dancer, jonka kuulin radiosta 11-vuotiaana kesämökillä. Tätä blogia kirjoittaessani inspiroidun viime kesän fiiliksiin, kuuntelemalla 80-luvun parasta musiikkia, kuten Michael Jacksonin -Thrilleriä, Nenan -99 Luftbaloonsia ja Cyndi Lauperin -Girls Just Want To Have Fun -biisiä.

 • Mikan matkapäiväkirja

  Kuolisin ylläni Elinan villapaita, nuuhkaisin sitä salaa...

  Seuraa kirjailijanurasta haaveilevan Mikan tajunnanvirtaa suoraan 80-luvun sieluun saakka.