Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE-ohjelman suosikkibiiseistä kokoelmalevy – mukana myös Kasmir ja Anna Puu

SuomiLOVE palaa viime kauden upeisiin tunnelmiin kahdella sinkulla. Ensimmäisen kauden suosikkiesitykset julkaistaan kokoelma-albumina marraskuussa.

Kasmir // Kuva: YleX

Janna yllätti SuomiLOVE-ohjelman ensimmäisellä kaudella esittämällä oman versionsa vanhasta Eppu Normaali -hitistä.

Katso Jannan versio Voi kuinka me sinua kaivataan -klassikosta alta.

Samassa ohjelmassa Kasmir esitti herkän version Anna Puun Linnuton puu -kappaleesta. Esitys teki sen alkuperäisesittäjäänkin niin syvän vaikutuksen, että kaksikko päätti lyödä SuomiLOVEn viimeisen jakson kunniaksi hynttyyt yhteen. Niinpä Kasmir ja Anna Puu tekivät kappaleesta yhteisen version, joka julkaistaan 3. heinäkuuta.

Katso duetto alta.

SuomiLOVE on Kultaisella Venlalla palkittu televisio-ohjelma rakkaudesta ja musiikista. Sen ensimmäinen kausi uusitaan parhaillaan Yle TV2:lla lauantaisin klo 20:50 ja uusi tuotantokausi alkaa marraskuussa. Universal Music julkaisee uuden kauden koittaessa albumin ensimmäisen kauden suosikkikappaleista.

SuomiLOVE on mieleenpainuvia tarinoita ja upeaa musiikkia, sekä laaja kattaus suomalaisia huippuartisteja. Musiikista vastaa iso joukko kotimaisia eturivin artisteja sekä huippumuusikoista koottu LOVEband, jonka solisteina hurmaavat monipuoliset lahjakkuudet Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen. Ohjelmassa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta, ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu.

Lähteet: Universal Music, Yle Areena