Hyppää pääsisältöön

Mikä on lempienergiajuomasi, tubettaja Mentaalisavuke?

Vloggaaja Aleksi Rantamaa eli Mentaalisavuke vieraili YleX:n Foorumilla Kysy Mitä Vaan -sessiossa 26.6. Foorumin käyttäjillä oli mahdollisuus kysyä tubettajalta ihan mitä vaan.

Mentaalisavuke vastasi fanien kysymyksiin YleX:n Foorumilla. // Kuva: Teemu Saarinen/YleX

-i: Mistä "vloggaajanimesi" on peräisin, ja miten päädyit tubettajaksi/vloggaajaksi?

- Tää on vähän samanlainen juttu ku jokerin arvet. Tarina muuttuu joka kerta. Useiten kyllä tarina menee niin, että yläasteella tupakoimaan mennessä keskusteltiin tupakoinnin MENTAALISISTA vaikutuksista. Siitä se jäi IRC-nikiksi!

Jani-75: Lisääkö suitsuttelu mentaalista tietoa vai onko nimesi vain paradoksi? Entä mikä on mentaliteettisi emmentaaliin?

- Erittäin mahdollista, että lisää. Jätän kuitenkin kommentoimatta, onko suitsuttelusta omakohtaista kokemusta. Emmental on aina ollut lähentä sydäntä. Nimen samankaltaisuus kylläkin on vain sattumaa. Vai onko?

2fab4u: Lempienergiajuoma?

- Aika pahan pistit. Redbull on timanttista, mutta monster taitaa viedä voiton. Yks kaunis kesä elin käytännössä pelkällä monsterilla... Dem feels.

Nu Fea: Miten reagoisit tuhatpäiseen fanijoukkoon, joka uhkaa jyrätä sinut maantasalle?

- Ei kai ne fanit nyt mua jyräisi. Kamalaa se olis jalkojen alle jäädä! Muutamissa miiteissä alkanut kyllä väenpaljous ahdistamaan mutta siitäkin aina selvitty. Ei siis fanit ahdista ikinä, vaan se että niitä on kerralla niin monta. Aleksi ylikuormittuu sellasesta.

-Kalle-: Minkä ikäinen olet?

- 21 tässä mittarissa ja ens kuun 24. tulee 22 täyteen. Toinen jalka haudassa ja toinen ojassa siis.

Lue lisää kysymyksiä ja vastauksia täältä!

YleX:n KMV:ssä ovat aiemmin vierailleet muun muassa Petri Nygård, Softenginen Topi ja Henri, Sini Sabotage, Benjamin Peltonen ja Isac Elliot.