Hyppää pääsisältöön

Ilen viimeinen viikko YleX Aamussa käynnistyi – kerro paras muistosi suosikkijuontajasta

Ile on toiminut YleX:n juontajana vuodesta 2005 lähtien.

Ile juontaa viimeisen viikkonsa yhdessä Saaran ja Samuelin kanssa. // Kuva: Julius Konttinen

YleX Aamun suosikkijuontaja Ile vetää tähän tietoon viimeisen YleX Aamun lähetyksensä 3. heinäkuuta kello 6:30 alkaen.

- Tässä on haikean surullisen iloisen hämmästyneet fiilikset. Joka päivä sitä miettii, että tää on ihan sairaan makeeta hommaa ja tätä on mieletöntä tehdä. Mutta näin tämän pitää nyt mennä, Ile kertoo.

Ile lupailee, että perjantain jäähyväislähetyksessä tulee tapahtumaan jotain spesiaalia. Samalla hän aikoo valottaa sitä, miksi lähdön hetki YleX Aamusta  on koittanut.

Ilen kymmenen vuotta kestäneelle YleX-juontajauralle mahtuu lukuisia huikeita hetkiä. Ile mainitsee muun muassa maratonin, jonka hän juoksi silloisen juontajaparinsa Peltsin ja monien rokkarien kanssa sekä vuonna 2012 Matin kanssa tehty Nenäpäivä-maratonlähetys.

- On tapahtunut niin monta hienoa asiaa, joita voi sitten kiikkustuolissa muistella. Tätä juontamista- ja juontokavereita tulee ikävä, Ile sanoo.

Huikeimpiin hetkiin kuuluu myös hulvaton haastattelu pornotähti Ron Jeremyn kanssa. Ilen mukaan mahtavia hetkiä ja tilanteita tapahtuu joka viikko, eikä hetikään kaikkia voi edes muistaa.

"Kiitos kaikille kuulijoille – olen kiitollinen siitä, että olen saanut olla messissä arjessanne."― Ile

- Voi vain olla ylpeä näistä kymmenestä vuodesta. Kiitos kaikille kuulijoille – olen kiitollinen siitä, että olen saanut olla messissä arjessanne. Toivottavasti olen saanut ihmiset näkemään, että maailma ei ole niin paha paikka, Ile kertoo.

Ilen toistaiseksi viimeinen lähetys kuullaan perjantaina 3. heinäkuuta kello 6:30 alkaen.

Mikä on paras, hienoin tai mieleenpainuvin muitosi Ilestä? Käy kertomassa se YleX:n Foorumilla!