Hyppää pääsisältöön

Mäyräkoira

Pikku Kakkonen: mäyräkoira
Pikku Kakkonen: mäyräkoira Kuva: Yle / Pikku Kakkonen pinterest

Paperirullien hylsyistä askartelet hauskan mäyräkoiran.

Tarvikkeet

Päällystä mäyräkoiran vartalo ja pää haluamallasi tavalla. Rei´itä rullaan etujalkoja varten kaksi reikää. Pujota läpi naru ja narun päihin taivutetut mehupillin palat. Tee takajalat samoin. Leikkaa pääksi tulevasta wc-paperirullasta muutaman sentin levyinen pala pois. Piirrä palaselle kaksi korvaa ja leikkaa irti. Liimaa kiinni päähän. Tee reikä mäyräkoiran etupäähän ylös keskelle ja samoin pään alapuolelle. Pujota läpi naru. Tee vielä mäyräkoiran päälaelle reikä. Tee marionetin ohjain kahdesta ristikkäisestä jäätelötikusta. Pujota naru koiran päälaelta ohjaimeen. Tee reikä myös koiran takapäähän ylös ja pujota naru toiseen päähän ohjainta. Voit pujottaa naruun mehupillin palan hännäksi. Vuh, vuh! Päivälenkin aika!

Pikku Kakkonen Pinterestissä