Hyppää pääsisältöön

O.C. palaa: hittisarjasta yhden illan musikaali

Ikävöitkö Ryania, Marissaa, Sethiä ja Summeria? Enää ei tarvitse, sillä heistä tehdään musikaali.

OC:n jengiä. // Kuva: Pressikuva

Vuosina 2003 - 2007 pyörinyt amerikkalainen TV-sarja The O.C. nousee alkusyksystä kuolleista. Ei tosin pitkäksi aikaa: sarjasta tehdään “epävirallinen” musikaali, joka esitetään Los Angelesissa vain kerran, elokuun 30. päivänä.

Musikaalin käsikirjoittaa Jordan Ross ja tuottaa Lindsey Rosin. He ovat aiemminkin työskennelleet samankaltaisen projektin parissa: kaksikko ohjasi aiemmin tänä vuonna The Unauthorized Musical Parody Of Cruel Intentions -musikaalin.

O.C.-musikaaliin on tähän mennessä roolitettu Luke Wardin, Kirsten Cohenin ja Josh Schwartzin (eli sarjan ohjaajan) hahmot. Schwartzin hahmo tosin ei laula. Twitteriin on perustettu @OCMusical-tili, jolta pyydetään käyttäjiä listaamaan biisitoiveita musikaaliin.

Tiedossa on jo, että Seth Cohenin hahmo laulaa lempibändinsä Death Cab For Cutien biisin.