Hyppää pääsisältöön

Pahvipesukone

Pikku Kakkonen: pahvipesukone
Pikku Kakkonen: pahvipesukone Kuva: Yle / Pikku Kakkonen pinterest

Askartele pahvilaatikosta riemastuttava pyykinpesukone.

Tarvikkeet

Laita laatikon sisälle ämpäri. Voit kiinnittää sen esimerkiksi teipillä reunoihin, jos laatikko on liian suuri ämpärille. Sulje laatikko teippaamalla ja leikkaa kanteen hieman pienempi reikä kuin ämpärin suuaukko. Teippaa kannen kokoinen pahvi kiinni toisesta päästään laatikon päälle. Voit maalata laatikon tai päällystää paperilla. Kiinnitä laatikkoon erilaisia säätönuppeja ja nappeja. Ripusta pyykit ulos kesätuulen kuivattavaksi!

Pikku Kakkonen Pinterestissä

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Poimijat

  Sienten ja marjojen tunnistaminen on hauskaa.

  Sienten ja marjojen tunnistaminen on hauskaa. Parhaiten syötäväksi kelpaavan sadon oppii tunnistamaan, kun aikuinen näyttää lapselle kädestä pitäen, mitä koriin saa nostaa ja mitä ei. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Kokkaajat

  Ei ruokahävikille!

  Kolmannes maailmassa tuotetusta ruoasta jää syömättä. Kotona, päiväkodeissa ja kouluissa ruokahävikkiä voi vähentää ottamalla lautaselle vain sen verran kuin jaksaa syödä. Ei ruokahävikille! Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Kasvattajat

  Kasvun seuraaminen on ihmeellistä lapsille ja aikuisille.

  Kasvun seuraaminen on ihmeellistä niin lapsille kuin aikuisille, sillä jokainen siemen on uuden elämän alku. Kun siementä ravitaan mullalla, vedellä ja valolla, siitä kasvaa taimi ja taimesta kasvi, joka aikanaan voi puhjeta kukkaan ja tuottaa satoa. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!

 • Hilkka Hämähäkin verkkosanomat: Lainaajat

  Läheskään kaikkea ei tarvitse ostaa itselle omaksi.

  Oletko lainannut ystävältäsi lelua tai käynyt kirjastossa lainaamassa kirjoja? Silloin olet osa jakamistaloutta. Läheskään kaikkea ei tarvitse ostaa itselle omaksi. Tellustajat-verkkosanomien toimittaja Hilkka Hämähäkki raportoi!