Hyppää pääsisältöön

Teksti-tv:n järjestelmäpäivitys voi vaatia muutoksia laitteisiin

Päivitimme Yle Teksti-TV:n järjestelmän 11.6.2015. Päivitys oli välttämätön, koska vain siten voimme taata järjestelmän yleisen toimivuuden. Paransimme samalla myös tietoturvaa.

Teksti-tv on toiminut päivityksen jälkeen normaalisti suurimmassa osassa televisioita ja digibokseja. Myös teksti-tv:n verkkoversio toimii normaalisti. Jotkin laitteet vaativat järjestelmän uusinnan jälkeen tehdasasetusten palautuksen tai vastaanottimen laiteohjelmiston päivittämisen valmistajan uusimpaan versioon. Joissakin laitteissa Yle Teksti-TV ei kuitenkaan valitettavasti enää näkynyt, tai sivut latauituvat hitaasti. Ongelmaan on tehty korjauspäivitys ja se korjasi joissain vastaanottimissa esiintyneet ongelmat.

Lisätietoa voit kysyä sähköpostitse osoitteesta palaute.tekniikka@yle.fi.

Lue lisää tekniikan kehityksen tuomista iloista ja haasteista tästä artikkelista.