Hyppää pääsisältöön

Upottaudu Itämereen: Elämää Saaristossa

Upottaudu Itämereen- kokonaisuus tarjoaa leppoisia näkökulmia upeaan Itämereen. Pääset veden pinnalle ja alle, voit kurkistaa historiaan ja aprikoida tulevaisuutta. Yle.fi/ luonto tarjoaa tämän lomaristeilyn Itämerelle! Heinäkuu on Itämeren heinäkuu myös Radio1:llä.

Saaristossa asuminen haastaa ja houkuttaa. Saaristolaiselämään liittyy monenlaisia tunteita, odotuksia, muistoja ja haaveita. Usein koti meren saarella jää unelmaksi, ja vakituisten asukkaiden määrä onkin laskussa.

Olisiko elämä toisenlaista, jos vaihtaisi arjen manner-Suomessa Myrskyluodon Maijan elämään? Muutama vuosi sitten mänttäläinen perhe teki sen - pakkasi elämänsä rekka-autoon ja muutti Ahvenanmaalle Jurmoon.

Jatka matkaasi Itämerellä

Upottaudu Itämereen: Merivartiosto
Upottaudu Itämereen: Kuka sinun biitsisi siivoaa?
Upottaudu Itämereen: Hailuoto
Upottaudu Itämereen: Tuulivoimamies
Upottaudu Itämereen: Sohvaretki Suomenlinnaan
Upottaudu Itämereen: Lähde majakkamatkalle
Upottaudu Itämereen: Sukella Muninin hylkyyn
Upottaudu Itämereen: Lumoudu tutkijan matkasta merenpohjassa
Upottaudu Itämereen: Kävele ulkosaaristoon
Upottaudu Itämereen: Rentoudu aalloissa - virtuaalisesti
Upottaudu Itämereen: Mikä Suomenlahden eliö olet?