Hyppää pääsisältöön

Upottaudu Itämereen: Sohvaretki Suomenlinnaan

Upottaudu Itämereen- kokonaisuus tarjoaa leppoisia näkökulmia upeaan Itämereen. Pääset veden pinnalle ja alle, voit kurkistaa historiaan ja aprikoida tulevaisuutta. Yle.fi/ luonto tarjoaa tämän lomaristeilyn Itämerelle! Heinäkuu on Itämeren heinäkuu myös Radio1:llä.

Merilinnoitus Suomenlinna kohoaa Helsingin edustalla. Suomenlinnaan on helppo piipahtaa julkisen liikenteen lautoilla. Tämän ovat hoksanneet myös turistit ja saaressa käy vuosittain pitkälti yli puoli miljoonaa vierasta.

Saarella on merkittävä historia ja sitä pääsee tutkailemaan lukuisissa Suomenlinnan museoissa. Paikka tarjoaa kaikenlaisia tapahtumia ympäri vuoden ja se on museokohteeksi harvinaisen viihdyttävä ja elinvoimainen. Lisäksi Suomenlinna tarjoaa kodin kahdeksalle sadalle helsinkiläiselle.

Jatka matkaasi Itämerellä

Upottaudu Itämereen: Merivartiosto
Upottaudu Itämereen: Kuka sinun biitsisi siivoaa?
Upottaudu Itämereen: Hailuoto
Upottaudu Itämereen: Tuulivoimamies
Upottaudu Itämereen: Lähde majakkamatkalle
Upottaudu Itämereen: Elämää Saaristossa
Upottaudu Itämereen: Sukella Muninin hylkyyn
Upottaudu Itämereen: Lumoudu tutkijan matkasta merenpohjassa
Upottaudu Itämereen: Kävele ulkosaaristoon
Upottaudu Itämereen: Rentoudu aalloissa - virtuaalisesti
Upottaudu Itämereen: Mikä Suomenlahden eliö olet?

Lisää Suomenlinnasta

Hovimäen aikaan - Viapori
Kylässä: Suomenlinnassa
Lasten kanssa matkalla - Suomenlinna

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Luonto