Hyppää pääsisältöön

YleX:n uusi juontaja: Olen Suomen dramaattisin porilainen

25-vuotias Juuso ”Köpi” Kallio on YleX:n uusi juontaja. Porilainen Köpi juontaa kesällä muun muassa YleX Jatkoja ja YleX Viikonloppua.

YleX:n uusi juontaja Köpi Kallio.

Köpi Kallio kuvailee itseään alasarjojen mieheksi ja Suomen dramaattisimmaksi porilaiseksi. Juontaja katuu suuresti sitä, ettei aikoinaan kuunnellut isäänsä, joka yritti opettaa pojalleen hyödyllisiä kädentaitoja.

- Huomasin sen muuttaessa viikonloppuna. Jätin muun muassa pesukoneen kuljetustuen kiinni. Siitä ei seurannut mitään hyvää. Olen mediakenttien ulkopuolella divarijyrä. Epäonnistun aika lailla kaikessa ja olen niin sanottu alasarjojen mies, Kallio kommentoi.

Köpi halusi YleX:lle töihin, koska kanavalla on hänen mielestään huikeita persoonia.

- Ei ole mitään syytä siihen, että jättäisin jakamatta näin hullun maailman näin hullujen tyyppien kanssa. Tunnen olevani vuoren huipulla valkoinen kauluspaita tuulessa lepattaen kuin Kanye West. Onhan tämä hieno paikka.

Uusi juontaja aikoo tuoda kotiseutuaan Poria esille myös lähetyksissä. Erityisesti porilainen suorasukaisuus saattaa Kallion mukaan jakaa mielipiteitä.

- Innolla odotan, miten jengi reagoi siihen. Mun mielestä kannattaa aina mieluummin puhua kuin olla hiljaa, koska puhumalla lisää voi paikata aiemmat virheensä, Köpi järkeilee.

Tuore juontaja on räppimies, jonka mielestä bassoa pitää olla aina reilusti. Erityisesti suomalainen rap-musiikki on lähellä hänen sydäntään.

- Kotimainen rap on sen takia parasta, että olen huono ymmärtämään englanninkielistä lyriikkaa.

Kallio tutustuu mielellään uusiin tyyppeihin ja viihtyy parhaiten isossa porukassa.

- Jos haluaa lähteä Köpin matkaan, niin kannattaa varata viikko lomaa ja unohtaa kaikki muu. Sitten mennään kohti tuntematonta. Tykkään jutella ihmisten kanssa ja ottaa kaikki messiin.

Köpi Kallio on ensimmäisen kerran äänessä YleX Jatkoilla tänään 1. heinäkuuta.